BOOK BORD

Velkommen til Bryggeri Skovlyst

Velkommen til Bryggeri Skovlyst

Om Skovlyst

Danmarks bedst beliggende restaurationsbryggeri – sådan kan man uden tvivl betegne Bryggeri Skovlyst. På den smukkeste skovvej midt i Hareskoven ved Værløse, har bryggeriet eksisteret siden 2004, hvor et gammelt traktørsted blev overtaget og omdannet til det stemningsfulde sted, det er i dag.

Læs mere

Bryggeri Skovlyst har hyggelige og atypiske lokaler til konferencer, møder og produktfremvisninger i idylliske rammer midt i skoven, med eget bryggeri under restauranten. Lokalerne har udgang til terrasse samt grønne arealer, hvor årstiderne og den smukke skovudsigt kan nydes. Om sommeren byder vores udearealer på ideelle omgivelser til gruppeøvelser og pauser.

Se Bryggeri Skovlyst menukort

Vores menukort

Vi kan tilbyde en masse traditionelt dansk mad, heriblandt nytænkt smørrebrød til frokost og lækre årstids-retter.

Læs mere

Menukort

blad ikon
blad ikon

hjemmebrygget øl

Alle vores øl er brygget i vores brygkælder under restauranten her i Hareskoven.

Læs mere

Filosofien bag øllet hos Bryggeri Skovlyst er gode råvarer i fin balance, inspireret af årstiderne. Vores hjemmebryggede øl er udviklet i tæt samarbejde mellem vores brygger og kok for at opnå den perfekte balance mellem mad og øl.

Øllet fra Bryggeri Skovlyst bliver eksklusivt solgt her på stedet, og man må derfor ud på restauranten eller være til stede ved specielle arrangementer for at nyde vores øl.

Ølkort

blad ikon